Sabtu, 23 Juni 2018

Borstvoeding, 20 duizend sterfgevallen als gevolg van borstkanker kan worden voorkomen

http://lingshenyao.xyz/inilah-cara-cepat-menyembuhkan-kista-metode-ling-shen-yao/

Borstvoeding, 20 duizend sterfgevallen als gevolg van borstkanker kan worden voorkomen

 

Borstvoedingsprogramma's hebben veel voordelen voor de kleintjes en hun moeders. De resultaten van 28 studies uit UNICEF vonden een enorm effect op de gezondheid van moeder en kind. Dit werd overgebracht door Sue Horton, auteur van de Lancet Breastfeeding Series in de National Nutrition Workshop in Balai Kartini, Jl. Jend Gatot Soebroto, Jakarta, dinsdag (22/3/2016). Sue zei, voor de moeder, borstvoeding heeft verschillende voordelen. Med en ekstra breastfeeding hvert år, er risikoen for brystkræft reduceret med 6 prosent.

 

We weten dat kanker veel medische kosten nodig heeft. Borstvoeding vermindert ook het risico op eierstokkanker. De huidige borstvoedingspercentages kunnen elk jaar 20.000 sterfgevallen door borstkanker voorkomen en verbeterde borstvoedingspraktijken zouden verdere 10.000 sterfgevallen als gevolg van borstkanker kunnen voorkomen, "legde Sue uit.

Lees ook: Voordelen van borstvoeding voor moeders: voorkomen van kanker tot gewichtsverlies Hij voegt eraan toe, door het verbeteren van borstvoedingspraktijken waarbij exclusieve borstvoeding 90 procent kan bereiken, het jaarlijks ongeveer 820.000 peuters kan redden. Susan onthulde dat verschillende studies ook een toename van de academische vaardigheden en het inkomen in de toekomst vonden.

 

I tillegg var barnet beskyttet mod infektioner og andre sygdomme såsom akut middleoor inflammation hos børn under 2 års els, maloclusion, type 2 diabetes, en obesitas. Als moeders langer borstvoeding geven, voeg dan gemiddeld 2 kinderen van IQ toe aan de leeftijd van twee jaar oude kinderen, dat is veel, "" vervolgde Sue. Volgens hem, door het morbiditeitstarief voor moeders en baby's te drukken, zullen zeker de ziektekosten worden bespaard. Presenteren bij dezelfde gelegenheid, Nemat Hajeebhoy MHS, MSW van Alive & Thrive (A & T) Project bevestigd dat borstvoeding het recht van het kind is, niet het recht van de moeder en de verplichting van de staat is geworden om het te beschermen.

 

Jammer genoeg voor de mange mødre som ikke voor de borstvoeding. Voor eksempel wordt borstvoeding op openbare plaatsen nog steeds als taboe beschouwd, als het moet worden toegestaan ​​omdat het natuurlijk is en verband houdt met de gezondheid van baby's, "" zei Nemat. Borstvoeding kan helpen om het risico op door diabetes getroffen vrouwen en kanker te verminderen

(rdn / wit)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar